All The Champions Of America's Got Talent, sijoittui

Sisällysluettelo:

Anonim

Riippumatta siitä, mitä mieltä olet tosi-tv-kilpailuohjelmista, et voi kiistää America's Got Talentin kulttuurista vaikutusta. Sarjasta on tullut yksi nykyajan suosituimmista TV-ohjelmista, ja monista osallistujista tulee maailmanlaajuisia sensaatioita.

14 kauden jälkeen AGT-voittajia on ollut monipuolinen valikoima. Suurin osa on ollut laulajia tai muusikoita, mutta myös muut esiintyjät on kruunattu mestareiksi viimeisen 15 vuoden aikana. Tämä sisältää taikureita, tanssijoita ja jopa vatsapuhujia.

Tietenkin tämä tekee sen arvioimisesta, kuka on America's Got Talentin paras voittaja, uskomattoman vaikeaa - jokainen mestari on niin erilainen. Se ei kuitenkaan ole estänyt meitä yrittämästä tehdä juuri sitä ottamalla huomioon lahjakkuuden ja jatkuvan menestyksen k altaiset tekijät.

14 Grace VanderWaal on yksi esityksen parhaista laulajista

Grace VanderWaal esittää kappaleen America's Got Talentissa

Grace VanderWaal valloitti USA:n esiintyessään America’s Got Talentin 11. kaudella. Nuoresta laulajasta ja lauluntekijästä tuli nopeasti suosikkisuosikki kilpailun voittajaksi. Hän ei pettynyt live-esityksiin. Hänen nuori ikänsä ja luonnollinen lahjakkuus asettivat hänet parhaiden voittajien joukkoon.

13 Terry Fator auttoi nuorentamaan vatsapuheisuuden taitoa

Terry Fator tekee vatsapuhujansa America's Got Talentissa

Terry Fator nousi kuuluisuuteen esiintyessään America’s Got Talentin toisella tuotantokaudella. Vatsapuhujalla ja koomikolla oli vähän kaikkea. Hän osasi kertoa vitsejä, laulaa ja tehdä monenlaisia vaikutelmia. Ei ole yllätys, että hän voitti pääpalkinnon… ja allekirjoitti nopeasti tuottoisen sopimuksen esiintyäkseen Las Vegasissa.

12 Shin Lim on taikuri, joka hämmästytti yleisöä

Shin Lim America's Got Talentissa tekee korttitempun

Shin Limistä on tullut tuttu kasvo televisiossa muutaman viime vuoden aikana. Sen lisäksi, että hän esiintyi Penn & Teller: Fool Us -ohjelmassa, hän oli finalisti America's Got Talentin kaudella 13. Hän voitti show'n - myöhemmin hänet kruunattiin mestariksi America's Got Talent: The Championsissa. Taikuri on esiintynyt myös Las Vegasissa häikäisemässä faneja lähikuvan maagisella kyvyllään.

11 Landau Eugene Murphy Jr. voitti erinomaisen laulunsa ansiosta

Landau Eugene Murphy Jr. America's Got Talentista koe-esiintymisessä

Landau Eugene Murphy Jr. on jazzlaulaja, joka voitti America's Got Talentin kuudennen kauden 2014. Kun hänet kruunattiin mestariksi, hän teki sopimuksen Sony Recordsin kanssa ja julkaisi useita albumeja, mukaan lukien That's Life, joka teki sen. sijalle 34 virallisilla listoilla.

10 Darci Lynne Farmerin vatsapuhumistaidot saavat useimmat esiintyjät häpeään

Darci Lynne Farmer yhden nukkensa kanssa America's Got Talentissa

Darci Lynne Farmer oli kolmas naisartisti, joka voitti America's Got Talentin. Hän seurasi kuumana Grace VanderWaalin kannoilla voittamalla lahjakkuusshown 12. kauden. Toinen nuori, jolla on mittaamaton lahjakkuus, Farmer osoitti paitsi erinomaisen laulutaidon myös poikkeuksellisen vatsapuhumistaidon.

9 Mat Franco oli ensimmäinen taikuri, joka voitti

Taikuri Mat Franco America's Got Talentin osav altiosta

America's Got Talentissa on ollut muutama menestynyt taikuri vuosien varrella. Mat Franco on kiistatta yksi parhaista, minkä osoittaa se tosiasia, että hän voitti tosi-tv-sarjan kauden 9. Hänen suosionsa ja taitonsa olivat niin suuria, että hän sai jopa oman esityksensä.

8 Kenichi Ebina oli todella kokeellinen tanssija

Tanssija Kenichi Ebina esiintyy America's Got Talentissa

Tanssijat ovat saaneet vähemmän menestystä America's Got Talent -ohjelmassa verrattuna vastaaviin esityksiin muissa maissa. Jopa Kenichi Ebinaa, joka voitti sarjan kauden 8, ei voitu luokitella vain tanssijaksi. Hänen rutiineihinsa sisältyi usein monia muita elementtejä, ja ne ovat tehneet hänestä menestyksen hänen mestarisuorituksensa jälkeen vuonna 2013.

7 Kodi Leen laulu- ja pianotaidot vaikuttivat kaikkiin

Kodi Lee laulaa ja soittaa pianoa America's Got Talentissa

Kodi Lee saattaa olla yksi tunnistettavimmista ihmisistä tällä listalla, yksinkertaisesti siksi, että hän voitti lahjakkuuden todellisuusohjelman viimeisimmän painoksen. Laulajalla ei ole vain loistava ääni, vaan hän osoitti taitonsa pianon soittamisessa, soittaen instrumenttia säännöllisesti lavalla.

6 Bianca Ryan räjäytti ihmiset äänellään

Bianca Ryan esiintyessään America's Got Talentissa

Bianca Ryan oli ensimmäinen lapsi, joka onnistui selviytymään finaaliin ja voittamaan America's Got Talentin. Vain 11-vuotiaana hänet kruunattiin mestariksi ja todellisuussarjan ensimmäisen kauden voittajaksi. Sittemmin hän on julkaissut useita albumeja ja singlejä, vaikka hän keskeyttikin uransa saadakseen koulutuksensa loppuun.

5 Paul Zerdin on toinen loistava vatsapuhuja

Paul Zerdin tekee vatsapuhujansa America's Got Talentissa

America’s Got Talent on kehittynyt vatsapuhujille loistavaksi tavaksi nousta valokeilaan ja rakentaa mahtavaa uraa. Useat ovat jopa voittaneet kilpailun, mukaan lukien Paul Zerdin. Brittiläinen esiintyjä voitti show'n vuonna 2015 esiintytyään ohjelman 10. kaudella. Hän on esiintynyt sarjan The Champions -versioissa sekä Isossa-Britanniassa että Yhdysvalloissa.

4 Harvat koirateot ovat olleet yhtä hyviä kuin Olate Dogs

The Olate Dogs on America's Got Talent esityksensä jälkeen

Olate Dogs on yksi harvoista koirateoista, jotka ovat menestyneet tosi-tv-kilpailuohjelmissa. Chileläinen Richard Olate on opettanut koiria koko ikänsä ja jatkoi koirien ohjaamista Amerikkaan muuton jälkeen. Amerikka's Got Talent -ohjelmassa menestymisen jälkeen ryhmä on esiintynyt mainoksissa ja esiintynyt urheilutapahtumissa.

3 Oopperalaulaja, Neal E. Boyd, osoittautui hitiksi

Oopperalaulaja Neal E. Boyd America's Got Talentissa

Neal E. Boyd voitti America’s Got Talentin kolmannen tuotantokauden ja hämmästytti yleisön oopperallaan ja klassisella laulullaan. Ennen valitettavaa kuolemaansa vuonna 2018 hän lauloi useiden presidenttien, mukaan lukien Barack Obaman, edessä, ja hänellä oli menestyksekäs ura yli vuosikymmenen ajan.

2 Michael Grimm oli laulaja ja kitaristi

Muusikko ja laulaja Michael Grimm America's Got Talentissa

Laulaja ja lauluntekijä Michael Grimm voitti America's Got Talentin viidennen tuotantokauden ja tuli fanien suosioon fantastisen äänensä ja alkuperäisen musiikkinsa ansiosta. Useiden julkaisujen jälkeen hän esiintyi myöhemmin America's Got Talent: The Champions -ohjelmassa. Hänet kuitenkin putottiin varhaisessa vaiheessa, mikä osoitti, ettei hän ollut niin suosittu kuin ennen.

1 Kevin Skinner katosi valokeilassa voiton jälkeen

Kevin Skinner America's Got Talentin finaalissa

America’s Got Talentin neljännen kauden voittamisesta huolimatta kantrilaulaja Kevin Skinner on hieman haihtunut yleisön huomiosta. Hän on esiintynyt julkisuudessa viime vuosina rajoitetusti, ja monet fanit ovat luultavasti unohtaneet entisen mestarin.