Big Brother: 10 kotivieraista, jotka luokiteltaisiin gryffindoriksi

Sisällysluettelo:

Anonim

Big Brother on yksi pisimpään jatkuneista tosi-/kilpailuohjelmista. Nyt 22. tuotantokaudellaan Big Brother esitetään joskus tänä kesänä ja huhutaan kaikkien tähtien näyttelijöistä.

Harry Potter Franchise on myös kulttiklassikko, ja monet rakastavat sitä. Yhdistä ne molemmat ja siitä tulee mielenkiintoista aikaa. Gryffindorin talo tunnetaan rohkeasta piittaamattomuuteen asti, ritarillisuudestaan ja rohkeudesta. Se on sarjan suosituin talo.

Tämän vuoksi talon vieraat, jotka tulisivat tähän taloon, ovat niitä, jotka ihmiset todennäköisesti muistavat pitkään. Tässä on 10 Big Brotherin talon vierasta, jotka luokiteltaisiin Gryffindoriksi.

10 Britney Haynes

Kuva
Kuva

Britney oli Big Brotherin kaudella 12 ja 14 ja oli hauska molemmissa. Hän jopa voitti America's Favourite Houseguest -palkinnon kaudella 12. Hän on myös suuri Harry Potter -fani. Vaikka Britney on pukeutunut Lunaksi tuossa Instagram-kuvassa, joka on Korpinkynnessä, hän sopii täydellisesti Gryffindoriin, koska hän on karismaattinen, nokkela, rohkea ja saanut paljon ystäviä.

Haynes on rohkea, koska hän vastusti talon kiusaajia. Hän on myös yksi suosituimmista pelaajista, jotka ovat tulleet ulos pelistä, sillä hän sijoittui 4. ja 8. sijalle.

9 Brett Robinson

Brett oli osa yhtä Big Brotherin historian menestyneimmistä liittoutumista. Taso Six johti taloa lähes joka viikko kaudella 20. Brett tunnettiin hölmöisyydestään, rohkeasta ja holtittomasta. Kun hän riiteli Angela "Rockstarin" kanssa, hän piti päänsä tasaisena.

Mitä piittaamattomuudesta tulee, Brett tuhosi talon ainoassa voittamassaan VETO-kilpailussa, Hide and Got VETO. Hän sai myös suosion, koska hän oli kolmen parhaan joukossa America's Favourite Houseguestissa. Hän sijoittui kuudenneksi.

8 Janelle Pierzina

Janelle oli kaudella 6, 7: All-Stars ja 14, ja hän oli kilpailupeto. Hän oli aina päättänyt voittaa ja teki juuri sen. Janelle oli myös erittäin rohkea, kun hän luotti tohtori Will Kirbyyn kaudella 7 ja häätti hänet neljän finaalin aikana, kun se tuli finaaliin.

Pierzina pääsi kolmannelle sijalle molemmilla kausilla 6 ja 7, mutta hänet häädettiin neljänneksi kaudella 14. Hän on yksi kaikkien aikojen suosituimmista talon vierailijoista, ja hän on saavuttanut suurimmat päivät kotonaan James Hulingin kanssa..

7 Jeff Schroeder

Jeff oli talon vieraana kaudella 11 ja 13. Hän sijoittui 5. ja 7. sijalle. Jeff osoitti ehdottomasti ritarillisen puolensa, kun hän kosi show-kumppaniaan ja nyt vaimoaan Jordan Lloydia. Hän oli erittäin kärsivällinen häntä kohtaan ja täydellinen herrasmies.

Schroeder osoitti rohkeutensa, kun hän teki vallankaappauksen, joka johti Jessie Godderzin, yhden talon suurimmista vihollisista, häädöön. Jeff on myös fanien suosikki, sillä hän on voittanut America's Favourite Houseguest -palkinnon kahdesti.

6 Danielle (Dani) Donato-Briones

Dani esiintyi Big Brotherin kausilla 8 ja 13. Hän voitti useita kilpailuja ensimmäisellä kaudellaan, mikä osoitti hänen päättäväisyyttään ja johti hänet toiselle sijalle.

Donato-Briones osallistui kaudella 8 vieraantuneen isänsä kanssa, ja se osoitti hänen rohkeutensa, kun hän meni finaaliin hänen kanssaan. Kaudella 13 Dani sijoittui 8. ja tapasi nykyisen aviomiehensä Dominicin. Häntä pidetään yhtenä pelin parhaista pelaajista.

5 Kathryn (Kat) Dunn

Voi Kat! Hän pelasi kaudella 21 ja sijoittui 10. Kat sijoitettaisiin Gryffindoriin hänen päättäväisyydestään voittaa, mutta hän oli myös paljon lohkossa ja onnistui pakenemaan sitä.

Dunn oli ulospäinsuuntautunut ja keksi monia tunnuslauseita, jotka tekivät hänestä ikimuistoisen. Tämä osoitti myös hänen luottamustaan, kun hän kulki ympäri taloa sanoen niitä kaikille eikä välittänyt sen seurauksista. Dunn oli rohkea liittyessään yhteen show-esityksen ja jonkun talon ulkopuolelta tuntemansa kanssa.

4 Tommy Bracco

Tommy huokuu Gryffindorin persoonallisuutta. Kaikki rakastavat häntä ja hän on ulospäinsuuntautunut, rohkea, päättäväinen ja ritarillinen. Hänellä oli aiempi suhde Christie Murphyn kanssa ja hän oli tarpeeksi rohkea paljastaakseen sen talolle tämän häädön jälkeen, mikä olisi voinut maksaa hänelle pelin.

Bracco oli rohkea siinä mielessä, että hän tanssi sydämestään ja antoi kaikkien nähdä todellisen persoonallisuutensa. Bracco pelasi viidenneksi pysyttyään uskollisena liittolaisilleen pelissä ja oli kolmen parhaan joukossa America's Favourite Houseguestissa.

3 Frank Eudy

Frank pelasi kaudella 14 ja 18 ja sijoittui 7. ja 12. sijalle. Ensimmäisellä kaudellaan hänet jätettiin täysin yksin sen jälkeen, kun hänen liittonsa häädettiin, mutta hän pysyi päättäväisenä. Kun Frank oli kotitalouden päällikkö, hän teki rohkean liikkeen vaihtaakseen kohteitaan.

Eudyä pidettiin yhtenä pelin historian parhaista fyysisistä pelaajista, ja hän voitti Amerikan suosikkikotivieraan tittelin ensimmäisellä kaudellaan. Hän teki yhteistyötä Mike "Boogien" kanssa toisella kaudellaan ja loi v altavan maalin hänen selkäänsä, kun he perustivat Chilltown 2.0:n.

2 Kaycee Clark

Kaycee oli kilpailupeto. Hänen päättäväisyytensä voittaa antoi hänelle mahdollisuuden voittaa kauden 20. Hän pysyi uskollisena liittouman jäsenen Tyler Crispenin kanssa tekemälleen päiväsopimukselle ja vei hänet kahteen viimeiseen.

Clark oli rohkea, voitti kilpailuja, joita hänen ei tarvinnut voittaa, ja asetti maalin selkään. Hän oli suosittu talon vieraiden keskuudessa, eikä hän syönyt naudanlihaa kenenkään kanssa, jopa liittouman jäseniä hän äänesti pois.

1 Hayden Moss

Hayden voitti kauden 12 pysyttyään uskollisena liittounsa, Brigadille. Hän voitti kauden eniten kilpailuja. Lisäksi Moss kunnioitti kahta viimeistä liittoumaansa Lane Elenburgin kanssa.

Hayden pääsi esitykseen pelin alussa ja loi maalin selkäänsä melkein välittömästi. Hänen kumppaninsa kuitenkin äänestettiin hänestä. Hän on ehdottomasti gryffindor, koska hän oli uskollinen, päättäväinen ja monet pitivät hänestä.