Hienot DWTS-kilpailijat, jotka menivät kotiin ennen finaalia

Sisällysluettelo:

Anonim

Dancing With the Stars on suosittu julkkistanssikilpailushow, joka on ollut olemassa kolmekymmentä kautta. Sarjan aikana se on herättänyt vastareaktiota ja kiistaa loistavien tanssijoiden lähettämisestä kotiin liian aikaisin kilpailussa, koska fanit äänestivät suosikkeitaan, jotka eivät aina ole parhaita tanssijoita.

Suurin järkytys Dancing With the Starsin historiassa on luultavasti, kun Bobby Bones voitti kauden 27 kumppaninsa Sharnan kanssa, jolloin hän oli yksi kilpailun vähiten lahjakkaimmista tanssijoista. Ohjelma sai niin paljon vastareaktiota, että se muutti tapaa, jolla julkkikset saatetaan näytöstä; he antavat tuomareiden päättää, kumpi lähtee kotiin kahden alhaisimman yhteispistemäärän ja fanien äänien saaneen parin välillä. Katsotaanpa, mitkä huippupisteet ja lahjakkaat julkkikset äänestettiin pois ohjelmasta ennen finaalia.

8 Sabrina Bryan äänestettiin Tanssii tähtien kanssa pois

Sabrina Bryan Cheetah Girlsistä, joka työskenteli Mark Ballasin kanssa kaudella 5, oli uskomaton tanssija, jota fanit rakastivat, mutta hän ei saanut tarpeeksi ääniä viikossa ja hänet poistettiin näyttelystä 7. sija kaudella 5 ja jälleen 8. kaudella 15. Hän oli niin rakas ja fanit niin pettyneitä, kun hän lähti esityksestä liian aikaisin, että he kutsuivat hänet takaisin vierailevaksi esiintyjäksi viikoksi.

7 Melora Hardin äänestettiin Tanssii tähtien kanssa pois

Ehdottomasti fanien suosikki sekä tuomarien suosikki Dancing With the Starsin, The Officen ja The Bold Typen kauden 30 kaudella Melora Hardin äänestettiin pois juuri ennen finaalia. Hänen keskimääräinen pistemääränsä näyttelyssä oli 36/40, mikä on erittäin hyvä, varsinkin kun hän oli 50-vuotias kilpaillessaan. Hän sijoittui näyttelyssä kuudenneksi ja hänellä oli kauden huippupisteet, täydelliset 40 Paso Doblestaan.

6 Sunisa Lee äänestettiin Tanssii tähtien kanssa pois

Olympiakultaa voimistelija Sunisa Lee äänestettiin Dancing With the Starsista 5. sijalle juuri ennen kauden 30 finaalia. Leen kauden keskiarvo oli 33,8/40, mikä saavutti täydellisen pistemäärän Samballeen. Voimistelijat pärjäävät tyypillisesti erittäin hyvin Dancing With the Stars -pelissä urheilullisten kykyjensä ansiosta, eikä Lee ollut poikkeus. PopSugarin mukaan Lee sanoi kulissien takana annetussa haastattelussa, että "emme tietenkään päässeet finaaliin, mutta minusta tuntuu, että löysin vihdoin itseni ja olen itsevarmempi."

5 Brandy Norwood äänestettiin Tanssii tähtien kanssa pois

Brandy Norwood kilpaili Dancing With the Stars -sarjan kaudella 11 ja sijoittui 4. sijalle ammattikumppaninsa Maksimin kanssa, kun hän oli ollut edelläkävijä voittaakseen koko kauden. Hän sai kauden keskiarvoksi 26 pistettä 30:stä ja sai täydellisen pistemäärän argentiinalaistangosta. Hänet päästettiin irti semifinaaliviikon aikana katsojien suureksi shokiksi.

4 Simone Biles äänestettiin Tanssii tähtien kanssa pois

Simone Biles, yksi monista voimistelukilpailijoista sarjassa vuosien varrella, sijoittui 4. sijalle Dancing With the Stars -sarjan kaudella 24. Hänen kumppaninsa oli Sasha, ja hänen keskimääräinen pistemääränsä kauden aikana oli 35,6/40. Hänen alhaisin pistemääränsä kauden aikana oli 29/40 Cha-Cha-Chasta, ja hän sai kaksi täydellistä pistettä Jivestä ja hänestä. Rumba.

3 Heather Morris äänestettiin Tanssii tähtien kanssa pois

Ehkä yksi suurimmista järkyttäjistä Dancing With the Starsin aikana, julkkiskilpailija ja Glee-tähti Heather Morris, joka on työskennellyt ammattitanssijana tosielämässä, äänestettiin ohjelmasta 8. sijalle sarjan kaudella 24. sarja. Hänen kauden keskimääräinen pistemääränsä oli 33,4/40 ja hän sai jopa täydellisen pistemäärän Rumbastaan. Sarja sai paljon vastareaktiota hänen varhaisesta lähdöstään.

2 Maria Menounos äänestettiin Tanssii tähtien kanssa pois

Maris Menounos sai jatkuvasti korkeita pisteitä Dancing With the Stars -sarjan kauden 14 aikana. Hän sai kilpailun aikana keskimääräisen pistemäärän 26,8 ja sai kaksi täydellistä pistettä, mukaan lukien yhden argentiinalaisen tangonsa ja yhden Paso Doblestaan. Hänet äänestettiin pois esityksestä välierissä ja sijoittui 4. sijalle oltuaan ykkönen koko kauden.

1 James Van Der Beek äänestettiin Tanssii tähtien kanssa pois

Oltuaan ykkönen Dancing With the Starsin kaudella 28, James Van Der Beek lähetettiin kotiin 5. sijalle, pian sen jälkeen, kun hänen vaimonsa oli kärsinyt keskenmenosta ja esitti tunteellisen kunniatanssin ilmaisten suruaan. menettävät lapsensa. Hän harkitsi lopettavansa esityksen sillä viikolla, koska hänen vaimonsa oli sairaalassa, mutta hän rohkaisi häntä jatkamaan. Hän otti tappion melko lujasti ja listasi sen yhdeksi syyksi muuttaa pois Los Angelesista Texasin karjatilalle.